www.madyverkerk.com_Belier_cirkle_wit

strategische branding | visuele identiteit

Samen met Larissa, eigenaresse en huidexpert van Bélier Skinstudio, ging ik op zoek naar haar ware missie en visie. Door het stellen van diepgaande vragen die inzicht geven en door middel van brainstormsessies hebben we de diepere betekenis van haar skinstudio kunnen achterhalen en de merkidentiteit kunnen creëren die echt bij haar persoonlijkheid en het merk past.

bélier

Bélier, ook wel Aries/Ram genoemd, is het eerste teken van de dierenriem en staat voor nieuw leven en het begin van een nieuwe cyclus op aarde. Bélier is er om je zo nu en dan wat zelftijd te gunnen.

Bélier Skin Studio is de plek waar je heerlijk kunt ontspannen en jezelf de juiste huidbehandeling voor huidverbetering kunt geven. De behandelingen variëren van een comfort- en energiesessie tot een actieve gezichtsbehandeling om u van uw huidproblemen af te helpen.

Huidexpert Larissa, eigenaresse en oprichtster van Bélier, geeft jouw huid een energetische boost, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van natuurlijke producten.

Lay down on the beauty bed and stare into the stars. Breath in…breath out. It’s time for a new skin cycle.