cases of clients

strategische branding - editorial design - fotografie - webdesign

Coastal Crafters aruba

Coastal Crafters Aruba ontwerpen en maken exclusief meubilair op het Caribisch eiland Aruba. Het meubilair is gemaakt van hoogwaardige materialen. Omdat ze flink groeien en zich meer willen richten op exclusieve meubelen in de high-end sector, namen we hun merk identiteit onder de loep en creëerde we samen en sfeer die hun werkelijke merk essentie goed naar voren brengt.

graphic design - webdesign

dynamite dough

Tijdens de samenwerking met Dynamite heb ik in de opstartfase van het merk de webshop ontworpen en gebouwd, het design van de verpakkingen en andere grafische uitingen, zoals bakinstructie kaartjes, vitrine kaartjes, social templates, bakpapier, servetten etc. ontworpen.

strategische branding - graphic design

Bélier Skin Studio

Samen met Larissa, eigenaresse en huidexpert van Bélier Skinstudio, ging ik op zoek naar haar ware missie en visie. Door het stellen van diepgaande vragen die inzicht geven en door middel van brainstormsessies hebben we de diepere betekenis van haar skinstudio kunnen achterhalen en de merkidentiteit kunnen creëren die echt bij haar persoonlijkheid en het merk past.

art direction - graphic design - packaging design

lc packaging

Tijdens de 2 jaar durende freelance samenwerking met LC Packaging bevond het merk zich in een fase van flinke groei. Ze waren hun nieuwe pand aan het bouwen en waren op zoek naar een verfrissende blik op hun, toen nog, inconsistente visuele identiteit. 

strategische branding - visuele identiteit - webdesign - fotografie

Key Health

Een groot traject waarin we de ware identiteit van Key Health hebben gevonden. Doormiddel van strategische branding hebben we het bedrijf in 2 gesplitst. Key Praktijk is nu de plek waar ingewikkelde pijnklachten worden behandelt. Key Health is de omgeving waar Nancy fysiotherapeuten opleidt in het werken met de verschillende Key-apparaten. Ook worden deze producten aangeboden via de webshop.

strategische branding - art direction - packaging design - webdesign

regizeur

Regizeur is het spel dat jou gaat helpen ontdekken welk patroon er niet meer werkt. Je krijgt inzicht in wat je doet, hoe je reageert, wat het effect van jouw gedrag is op jezelf en op een ander. 

visuele identiteit

Magchels plekkie

Identiteitsontwerp voor Bed & Breakfast ‘Magchels Plekkie’. De bed & breakfast ligt op een van de mooiste plekjes van ‘s-Gravendeel, in het zuiden van Nederland. Het logo is dan ook gebaseerd op de oude graanschuur uit begin 20e eeuw waarin de Bed&Breakfast is gevestigd, pal naast het uitkijkpunt over de Dordtse Kil en naast de oude haven.

strategische branding, graphic design, webdesign

ik moed

Samen met Mandy, eigenaresse en coach van Ik Moed, ging ik op zoek naar haar ware missie en visie. Door het stellen van goede vragen die inzicht geven en door middel van brainstormsessies hebben we de diepe betekenis van haar coachingsbedrijf kunnen achterhalen en op een strategische manier naar de buitenwereld kunnen brengen.

sustainable projects

Een combinatie van grafisch ontwerp en strategische branding gebruiken, om een boodschap helder te krijgen en een brand zichtbaar te maken. Dat is wat ik graag doe als ontwerper. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat een verantwoord ontwerp de nieuwe standaard moet zijn op een toegankelijke manier voor iedereen. Zowel milieubewust als verantwoord ontwerp met betrekking tot mensenrechten.

Daarom zijn mijn kernwaarden: doelgericht, verantwoord en tijdloos, zodat er een sterk concept en ontwerp ontstaat, waar je trots op kunt zijn en waar je tevens jarenlang mee kunt doen. Mijn motto is dan ook altijd: ‘Attract, inform, change.’ Pas door mensen aan te trekken, kun je ze informeren om uiteindelijk een verandering mee te geven.