strategische branding | graphic design | webdesign | fotografie

Samen met Mandy, eigenaresse en coach van Ik Moed, ging ik op zoek naar haar ware missie en visie. Door het stellen van goede vragen die inzicht geven en door middel van brainstormsessies hebben we de diepe betekenis van haar coachingsbedrijf kunnen achterhalen en op een strategische manier naar de buitenwereld kunnen brengen.

Dit project omvat strategische branding, fotografie, webdesign en grafisch ontwerp.

missie

Ik Moed streeft naar een wereld waarin bekend is
dat trauma, burn-out en angstklachten te genezen
zijn zonder medicijnen. Een wereld waarin de stem
van het lichaam serieus wordt genomen. Want de
stem van je lichaam vertelt je wat jouw pad is.

visie

Ik Moed wil op het gebied van trauma, burn-out en
angstklachten, de kloof dichten tussen evidence based gezondheidszorg en practice-based gezondheidszorg. Ik Moed gelooft erin dat genezing mogelijk is en dat wanneer er oprechte verbinding is met de cliënt, er sprake is van een holistische aanpak en de client de regie heeft en houdt zodat hij/zij, zijn/haar eigen pad kan volgen.

Voor Ik Moed zijn diverse uitingen ontworpen. Voor de herkenbaarheid van het bedrijf is het van belang dat het logo, de merkkleuren, Mandy zelf en de praktijkruimte consistent getoond worden.

Omdat het belangrijk is om een cliënt in een veilige en warme omgeving te ontvangen, hebben we besloten de praktijkruimte te fotograferen. Op de website krijg je meteen een gevoel van de ruimte en krijg je een kijkje in wie Mandy is en hoe ze werkt.

Ik Moed verzorgt wandelcoach weken in Oostenrijk voor mensen met trauma, PTSS en burn-out. Wij hebben een boek ontworpen genaamd ‘Moed boekje’ dat je 28 dagen vol inzichten en bewustwording geeft. De eerste week kunnen de deelnemers hun dagelijkse proces in Oostenrijk volgen.

Na de dag van vertrek kunnen zij nog 21 dagen doorschrijven, zodat je de nieuwe inzichten in je leven kunt integreren.

Waarom 21 dagen? Omdat het 21 dagen duurt om nieuwe inzichten en nieuwe patronen te integreren.