strategische branding | graphic design | webdesign | fotografie

Tijdens de samenwerking met Key Health was de business alleen nog een innovatieve praktijk die mensen met o.a sportblessures en klachten behandelde met de Pysiokey. (Physiokey is een professioneel pijnverlichtingsapparaat voor pijnverlichting en functionele verbetering.)

Nancy, de eigenaar van het bedrijf, had zoveel kennis over het menselijk lichaam en het behandelen van topsporters met deze apparaten, en wist dat ze graag andere therapeuten wilde opleiden.

Het is een groot traject geweest waarin we de ware identiteit van Key Health hebben gevonden. Doormiddel van strategische branding hebben we het bedrijf in 2 gesplitst. Key Praktijk is nu de plek waar ingewikkelde pijnklachten worden behandelt door Nancy. Key Health is de omgeving waar Nancy fysiotherapeuten opleidt in het werken met de verschillende Key-apparaten. Ook worden deze producten aangeboden via de webshop.

missie

Key Health is er om samen met jou contact te maken met je lichaam, doormiddel van lichaamseigen informatie-uitwisseling, om zo lichamelijk herstel te bevorderen.

visie

Key Health streeft naar meer bewustheid, dat het herstelvermogen in ons lichaam zit en niet zo heel veel nodig heeft om dit te activeren.

In onze ideale wereld is iedereen ervan doordrongen dat ons lichaam, symptomen en signalen geeft, waar je wat mee kan. Waardoor je meer balans en evenwicht kunt creëren en pijn kunt verminderen.

Key Health heeft een uitgebreide website gekregen, waarop veel informatie te vinden is over over bio adaptieve therapie. Hoe het werkt, welke apparaten er zijn om mee te werken. Ook kun je via de academy leren hoe de Key Serie werkt, trainingen boeken en jezelf klaarstomen als therapeut die ook gebruik maakt van deze toekomst bestendige techniek.

Daarnaast bevat de website een webshop waar de producten worden aangeboden. Van producten voor professioneel gebruik, tot aan producten voor self-care en zelfs skincare.

Key Praktijk heeft een toegankelijke, betrouwbare one-page website gekregen, waarop kort en krachtige informatie te vinden is over behandelingen in de praktijk. Daarnaast kun je gemakkelijk een afspraak maken.