Logo_LC-Packaging_International_Mady-Verkerk

re-branding | editorial design | packaging design | graphic design

LC Packaging is a multinational family owned company, that has been active in the packaging industry for four generations.

They are specialised in high quality flexible packagin solutions for the safe, reliable and protective transportation of your valuable (dry) bulk goods.

‘Your committed, reliable and loyal partner in packaging.’

case

Tijdens de 2 jaar durende freelance  samenwerking met LC Packaging bevond het merk zich in een groeifase. Toen ik daar begon, was de identiteit all over the place en inconsistent. Mijn focus lag dus vooral op het moderner en consistenter maken van de huisstijl. Daarnaast was het tonen van de rijke historie van het bedrijf (uit 1923) aan de klant erg belangrijk. Ook duurzaamheid is een grote pijler om bij ieder ontwerp of media-uiting in gedachten te houden.

 

Art Direction – Grafisch ontwerp – Verpakkingsontwerp – Fotografie

introductie nieuwe illustratiestijl en nieuwe manieren om statistieken weer te geven

Bij een nieuwe frisse identiteit, hoort een gloednieuw presentatie model. Door een PowerPoint template te creëren, kan de identiteit van LC Packaging, door meer dan 1.700 werknemers wereldwijd, consistent en helder naar voren worden gebracht, zowel visueel als tekstueel.

Van infographics, flyers, kaarten, nieuwe iconen, brochures en verpakkingen, tot aan visuals op het nieuwe kantoor. LC Packaging kan met deze tijdloze ontwerp weer jaren vooruit.