strategische branding | graphic design | webdesign | fotografie

Samen met Mandy, eigenaresse en coach van Ik Moed, hebben wij een coachspel ontwikkeld. Regizeur is het spel dat jou gaat helpen ontdekken welk patroon er niet meer werkt. Je krijgt inzicht in wat je doet, hoe je reageert, wat het effect van jouw gedrag is op jezelf en op een ander. 

uitleg spel

In onze jeugd hebben we allemaal overlevingsstrategieën ontwikkeld, die later in ons leven niet meer werken. Deze overlevingsstrategieën worden ook wel patronen genoemd.

Wanneer zo’n patroon niet meer werkt, is het de kunst om dit patroon te doorbreken en een nieuwe te ontwikkelen die wel werkt.

Regizeur is het spel dat jou gaat helpen ontdekken welk patroon er niet meer werkt. Je krijgt inzicht in wat je doet, hoe je reageert, wat het effect van jouw gedrag is op jezelf en op een ander.

Daarna ga je kijken hoe je op een andere manier om kunt gaan met de verstoorde scène. Wat werkt wel?

verpakkings ontwerp

Het spel is ontworpen in de metafoor van regisseren. Zo is het een leerzaam coachspel geworden, die op een luchtige manier kan worden gespeeld. Je gaat van ‘regizeuren’ naar ‘regisseren’ op een speelse manier.

Het doel van de website was om zo kort en krachtig mogelijk een introductie te geven over het spel. Wat is het, voor wie is het, wat levert het op en wat zijn de ervaringen? Daarnaast hebben we een webshop gebouwd in de website, zodat je direct het spel kunt aanschaffen.